Keresőoptimalizálás és seo

2015-10-01 by admin | No Comments | Filed in Keresőoptimalizálás

Bízd a linképülést a látogatóidra
A nyugati szakemberek már előrébb járnak és azt próbálják elérni, hogy a látogatók építsenek linkeket. Olyan tartalmakat hoznak létre, amelyek elég feltűnőek, érdekesek és értékesek, hogy a látogatók megosszák Facebookon vagy a blogjukban.

Linkbait – Új linképítés stratégia
A fent említett tartalmak, keresőoptimalizálás letölthető kiegészítők, HTML kódok, infografikák és ingyenes anyagok gyorsabban és természetesebben építik a linkhálózatot, mint azt egy profi SEO szakember tudná építeni.

Melyek a hatékony Linkbait eszközök?

Infografika: Jellemzően technikai képek, melyeken adatokat láthatunk grafikusan és számszerűen, de érdekes fogyasztható állapotban. A legtöbb infografika nagyon gyorsan terjed el a közösségi oldalakon és a a blog világ is hirtelen felkapja őket, ha ügyes munkát végzünk.

Versenyek: Az emberek szeretik a versenyeket és ha részt vesznek egy versenyben, akkor azt ki is írják és megkérik a követőiket a szavazásra.

Ingyenes anyagok: A látogatóid szeretik az ingyenesen letölthető anyagokat, templateket és segédeszközöket. Ezek nem csak listaépítésre jók, mert a letöltés előtt kérhetsz megosztást is cserébe a letöltésért.
A legnagyobb linképítés hibák
Vizsgáljuk meg min bukhat el a linképítésed:

Túl gyors! Max. 40-50 db link jöjjön létre havonta…
Rossz linkek! Tiltott és negatív oldalakról érkező link.
Nem változatos! 1 domainről 1000 bejövő link.
Linkszöveg :-( Az összes link ugyanazon szöveggel.
NO SOCIAL! A közösségi oldalak NEM használata.
Fizetett :-( Soha ne fizess X ideig megjelenésért!

Ajánlom, hogy jól gondold át hogyan akarsz sikereket elérni és ne legyél túl gyors… Szép lassan építsd fel az online vállalkozásod.

Tags:

Függönyök online kínálatból

2015-09-15 by admin | No Comments | Filed in sötétítő függöny

sötétítők A legszebb sötétítő függönyöket online is elérheted! A legjobb vásárlási forma a webáruházakból történő rendelés akkor, ha túl elfoglalt vagy a hétköznapokban,  ha éppen csak vasárnap van időd vásárolni, vagy ha nem szeretnél hetekig rohangálni az új függönyökért. Ezentúl elég lehet a munkahelyi ebédszünet, egy csendes este otthon vagy egy barátnőkkel való találkozás a hétvégén is ahhoz, hogy kiválaszthasd a legújabb függönyöket otthonodba. A virtuális polcok roskadoznak a szebbnél szebb anyagok alatt és még a varrással sem kell majd bajlódnod. A függöny webáruház méretre varrva küldi majd el a számodra az elkészült hálószobai, nappaliba való konyhai vagy éppen gyerekszobai függönyöket. A díszpárnák huzata, az új ágytakarók, a karnisok és sínrendszerek is együtt érkezhetnek majd az ablakok köntöseivel. Keresgélj és vásárolj Te is online, így egyszerűbb, hatékonyabb és biztos, hogy a legnagyobb kínálatot biztosítja a számodra! Találd meg könnyedén lakásod új díszítőit. Rendelj egyszerre több helyiségbe is és takarítsd meg a futárszolgálat költségét!

Tags: ,

Ajándékötletek online kínálatból

2015-09-03 by admin | No Comments | Filed in ágytisztító

ágytisztítóNálunk az év idén is bővelkedik esküvőkben. Most ötször kell majd nagyon csinosan felöltöznünk és ötször kell majd kitalálnunk, hogy mivel is lepjük meg az ifjú párt. Az esküvő előkészületekből most kimaradunk, de az ajándékozás terhe így is elég nagy súlyt fektetett a vállunkra. Egészen addig gondoltuk ez így, míg meg nem találtuk a Vinchi webáruházát. Itt számtalan kisebb és nagyobb háztartási gép közül válogathatunk szeretteink, barátaink számára. Ezek a gépek nagyszerű ajándékok lehetnek mindenkinek, aki most rendezi be első, saját lakását, aki most kezdi el különálló életét a szülőktől. Az ifjú párok így gyümölcscentrifugát, porszívót, ágytisztítót, vízadagolót és páraelszívót fognak majd kapni tőlünk. Mindenkinek a saját listájáról válogattunk, így biztos, hogy örülnek majd az ajándékoknak. Az online rendelés hatalmas kínálatot, kedvező árakat és gyors házhozszállítást biztosít a számunkra. Ez a legjobb számunkra, mert így problémamentesen beszerezhetünk minden szükséges nászajándékot ebben az évben!

Tags: , ,

Galambriasztó eszköz felszerelése szakember segítségével

2015-07-25 by admin | No Comments | Filed in galambriasztó

Képernyőfotó 2015-08-03 - 16.33.13Megfelelő galambriasztással nem lesz szükség több takarításra. A galambok utáni takarítás véget nem értő feladattá válhat akkor, ha a galambmentesítést nem végezzük el. Legyen a következő madarak utáni takarítás az utolsó is egyben! Kiváló, akár házilagosan is felszerelhető galambriasztó eszközöket vásárolhatunk online, otthonról is. A tüskék, a művarjak, a madárhálók azonban társasházak, irodaházak esetében szakszerűbb kihelyezést igényelnek. Az extrém magasságban történő munkavégzés sok veszélyt hordoz magában. A tetőkön, légudvaroknál, kéményeknél nagy gyakorlat és hozzáértés szükséges a riasztó eszközök elhelyezéséhez. A helytelenül, hozzáértés nélkül rögzített hálók nem csak hatástalanok lehetnek, de komoly veszélyt is jelenthetnek. A meglazult rögzítések elengedhetik az eszközt és sérüléseket, rongálásokat okozhat. Ezért a legjobb, ha profi galambriasztó szakembert bízunk meg a munka elvégzésével. Ő az eszközök kihelyezése mellett elvégzi az utolsó takarítást és fertőtlenítést is a madarak után. Ez a legjobb, a leghatékonyabb és legegyszerűbb módja annak, hogy többé se a madarak, se az ürülékük ne okozzon gondot a számunkra.

Tags: ,

Fürdőszobai szaniterek

2015-07-16 by admin | No Comments | Filed in szaniterek

Képernyőfotó 2015-07-26 - 22.11.20Egy fürdőszobába nem kell sokféle berendezés, mégis nagyon fontos, hogy az a pár szaniter és csaptelep amit ezentúl nap, mint nap használni fogunk megfelelően legyen kiválasztva. Egy új fürdőszobán általában több, mint 10 évig nem változtatunk semmit, így valóban nem mindegy, hogyan is rendezzük be most a lakás vizes helyiségét. Fontos a színek, a stílus, a formák és a funkciók összehangolása. A család véleményének kikérése, hiszen csak így lehet majd mindenki maximálisan elégedett az új fürdőszobával. Fontos, hogy felmérjük, kád vagy zuhanykabin kerüljön majd beépítésre, egyes vagy iker mosdó, sarokkád vagy szabadon álló, esetleg lesüllyesztett változat legyen az új családi kedvenc. Sok dologról kell dönteni, de szerencsére ma már online is minden elérhető. Így a fürdőszobai szaniterek és csaptelepek is. Ez pedig lehetővé teszi, hogy otthon, kényelmes környezetben az egész családot összehívva választhassuk ki a legújabb darabokat az átalakításhoz. A vásárlás pedig éppen olyan egyszerű, mint a választás, hiszen webáruházak készletei pár kattintással éjjel és nappal is elérhetőek.

Tags: ,

Blanco mosogatótál webshop

2015-07-07 by admin | No Comments | Filed in Blanco mosogatótál

Képernyőfotó 2015-07-07 - 19.57.04Régóta vágytam arra, hogy lecseréljem a régi, karcos és megkopott mosogatómat. Amellett, hogy már nagyon csúnya látvány is volt, rengeteg munkát adott a tisztán tartása. Minden használat után súrolnom kellett ahhoz, hogy olyan tiszta legyen, amilyennel meg vagyok elégedve. Most, hogy végre elérte a lakás felújítása a konyhát is, megválhatok ettől a régi darabtól is. Az újat már régen kiválasztottam a Blanco mosogatótálak közül. Itt találtam meg ugyanis a legszebb pezsgő színt, ami jól illik majd az új sötétbarna bútorfronthoz és a csodaszép kerámia munkalaphoz. Szerencsére most akciós áron, 30%-os kedvezménnyel vásárolhattam meg! Így egy csodaszép, színben és stílusban hozzáillő csapteleppel és mosószer adagolóval is megleptem magam és a családomat. Már alig várom, hogy beépítve is láthassam és kipróbálhassam az új berendezéseket. Régi álmom teljesül most, és tudom, hogy a sok súrolás most már végleg a múlté. A speciális anyagoknak hála ezután egy könnyed mozdulat lesz majd a mosogatás, főzés utáni takarítás is.

Tags:

Válogass kényelmesen otthonodból zuhanykabint

2015-06-28 by admin | No Comments | Filed in fürdőszoba kiegészítők

Válassz kényelmesen új fürdőkádat és csaptelepet! Ne járd a boltokat feleslegesen, amikor házhoz is jöhet a kínálat! Válogass otthonról új zuhanykabint, mosdót vagy bojlert a fürdőszoba felújításhoz! Online éjjel-nappal böngészhetsz, amikor csak kedved tartja. Ne baj, ha túlóráznod kell és nem kell a hétvégét sem feláldozni a beszerzésre, hiszen non-stop elérheted a kínálatod. Nem szükséges még cipekedned sem, hiszen a futárszolgálat házhoz szállítja majd a megvásárolt termékeket. Élvezd a szabadságot, a komfortos és időkímélő vásárlási formát. Rendelj teljes áru-, csere- és szállítási garancia mellett! A virtuális polcok mögött igazi, valós raktárkészlet áll. Rendelj regisztráció nélkül és ha kérdésed van hívd bizalommal a telefonos ügyfélszolgálatot. Válassz és rendelj kényelmesen, otthonról. Hagyd, hogy mást terheljen a pakolás és a cipekedés. Találd meg online a legjobb fürdőszobai szanitereket. Takaríts meg időt, pénzt és energiát azzal, hogy a legmodernebb formában vásárolsz.

Tags: ,

Bono konyhabútor Stúdió

2015-06-24 by admin | No Comments | Filed in konyhabútor stúdió

Képernyőfotó 2015-07-10 - 16.56.02Sokáig nem gondolkodtam azon, hogy egyedi konyhabútorom legyen, ma már azonban tudom, hogy nagyon rosszul gondolkodtam, hiszen nincs is jobb dolog, mint az egyedi dolgokat is figyelembe vett egyedi bútorkészítés. Praktikus, hiszen a bútor készítői az én igényemet meghallgatva és az egyedi lehetőségeket figyelembe véve készítik el a lakás bármely pontjára a bútorokat, így ha kedvem tartja, olyat készíttetek, amilyen még egyetlen ismerősömnek sincs. Ezt a variálhatóságot használtam ki a konyhabútor készítésnél. A helyiség egy kihagyhatatlan felújításnak és átalakításnak köszönhetően egyedi formát kapott, ami miatt egyetlen boltban megvásárolható konyhabútor sem fért el rendesen. Ekkor kaptam meg a Bono Bútor Stúdió elérhetőségét, ahol egyedi konyhabútor készítéssel is foglalkoznak. Kicsit remegő hanggal hívtam fel őket, de rá kellett jönnöm, hogy félelmem alaptalan, hiszen mindent megoldanak rendkívül nagy kreativitásuknak és sok ötletüknek köszönhetően. Konyhám a napokban el is készül, így izgalommal várom a berakás időpontját.

Tags: ,

Dell laptopok kedvező áron azonnal raktárról

2015-06-18 by admin | No Comments | Filed in dell

Képernyőfotó 2015-06-28 - 20.54.00Sajnos a laptopom már nem a régi, mert sok esetben fagy le és kezd meghalni az akkumulátor is. Tudom nem mai darab és kiszolgálta az idejét, ezért elkezdtem nézelődni a hazai laptop forgalmazók között. A Digiprime webáruházban találtam nagyon sok laptop márkát és meg kell mondjam őszintén nem könnyű ma dönteni. Acer laptopokat is néztem de a Lenovo és Asus is nagyon tetszik. A munka amit végzek illetve a felhasználási mód nem igényel hatalmas erőművet, de a következő időszakban meg kell találni a megfelelő készüléket. A Lenovo mint márka nekem tetszik és közel áll a szivemhez mert pár évet dolgoztam ilyen géppel és maximálisan megfelelt az igényeimnek. Azt gondolom a másik márka ami biztonságot ígér a HP és az Asus, ezek a gyártók is megfelelnének de meg kell néznem a technikai specifikációkat. A támogatás és szervíz szerintem minden márka esetében adott és nem lehet vele probléma, így a technikai részletek fogják majd rárakni az i-re a pontot majd. Egy biztos, hogy i5 vagy i7 processzor lesz benne.

Tags: , , ,

Ruhajavítástól a cipzár cseréig

2015-04-26 by admin | No Comments | Filed in ruha javítás

Képernyőfotó 2015-05-21 - 12.23.06Nem is tudom elmondani milyen nagy szerencsém volt, hiszen vastag kabátomnak a cipzárja az utolsó hidegebb napokon romlott el. Valószínűleg egy lehúzás alkalmával megfeszítettem és kitört belőle egy fog, mely az utána következő használatoknak köszönhetően már fel sem húzhatóvá vált. Már akkor is gondolkodtam rajta, hogy megjavíttatom végül arra jutottam, hogy inkább várok mg néhány napot, hiszen másik vastag kabátom nincs, a tavasz pedig mint tudjuk nagyon ravasz. Mostanra rájöttem azonban, hogy teljesen felesleges tovább várakozni, az időjárás szépen alakul, a téli, vastag ruhák pedig mehetnek dobozba a további hónapokra. Ez a sors vár a téli kabátomra is, de azt előbb elviszem és megjavíttatom. A cipzár csere nem igényel sok időt, és megjavítva mégiscsak szerencsésebb elrakni, hiszen nem tudhatom, hogy mikor fog beköszönteni idén is az első hidegebb nap, melyen mindenképpen fel kell vennem a vastag kabátot. A cipzár cserét kabátba szerencsére megcsinálják a kedvenc cipészetemben, így egy úttal elintézem a cipzár cserét és a cipőjavítást is.

Tags: ,